Materials necessaris per fer la carbassa
- Carbassa rodona
- Un bol
- Un ganivet, un cúter i una cullera
- Un bolígraf
- Una espelma que pugui entrar dins de la carbassa
Indicacions:
1. Quan compris la carbassa de Halloween, ha de tenir la base plana. Així serà més fàcil esculpir-la i no perdrà l'equilibri.
2. Amb molt de compte, tallarem una tapa amb el ganivet a la part superior.
3. Amb la cullera, l'anirem buidant i traurem les llavors o pipes i tota la polpa. La polpa posarem en un bol i la guardarem. Ho podem reutilitzar per fer una crema.
4. Un cop la tinguem buida, dibuixarem la cara que més ens agradi amb un retolador. El millor és pintar línies rectes i senzilles, perquè la feina sigui més senzilla. Podem fer els ulls tallant dos triangles i la boca en ziga-zaga.
5. Amb el ganivet, retallem ulls i boca. També podem fer servir el cúter, perquè ens sigui més còmode.
6. Posarem una espelma al seu interior. I per encendre-la podem fer servir un encenedor llarg de cuina, per no tenir risc de cremar-se. També podem fer servir lots per evitar ensurts. Una vegada engeguem l'espelma o el lot veuràs com surt la llum a través dels forats dels ulls i la boca, una imatge terrorífica per celebrar el Halloween!