Xips de carbassó amb formatge cruixent

El carbassó és ric en fibra, vitamines B6, àcid fòlic, i minerals, com potassi i magnesi

Ingredients:

  • 1 carbassó
  • Mitja tassa de formatge parmesà ratllat. No cal sal, ja que el parmesà és suficientment salat
  • 1 tassa de panko ratllat 
  • All en pols


Elaboració:

  1. Renta el carbassó i talla'l a rodanxes fines. Posa-les en remull en aigua per uns 5 minuts i asseca-les.
  2. En un bol barreja el formatge parmesà, el panko i l'all en pols.
  3. Arrebossa cada rodanxa de carbassó amb la barreja de parmesà, el panko i l'all. 
  4. Posem les rodanxes arrebossades sobre un paper vegetal en una safata de forn
  5. Introduïm la safata al forn preescalfat a 180 °C, perquè es cogui uns 30 minuts, o fins que es comencin a daurar.