Com fer rotlles de canyella o cinnamon rolls de manera fàcil

Tasta aquesta recepta de rotlles de canyella, molt adient per la tardor i hivern i gaudeix-los amb tota la família

Ingredients per la massa:

  • 400 gr farina de força
  • 50 ml aigua
  • 100 ml llet
  • 30 gr sucre glaç
  • 50 gr mantega
  • 1 ou
  • 15 gr llevat fresc
  • Un polsim de sal
  • 1/2 cullerada d'essència de vainilla

Ingredients per al farcit:

  • 100 gr mantega
  • 2 cullerades de canyella en pols
  • 60 gr sucre morè

Ingredients per al glacejat:

 
  • 100 gr sucre glaç
  • 1 cullerada formatge crema
  • 30 ml llet

Preparació de la massa:

  • Dissolem en l'aigua calenta el llevat.
  • En un bol gran, posem la farina, el sucre glaç i la sal. Escalfar la llet i la mantega i ho afegim al bol, juntament amb l'ou, l'essència de vainilla i el llevat dissolt.
  • Pastem la massa amb les mans, sobre el taulell i amb una mica de farina, uns 10 minuts.
  • Fem una bola, el posem al bol i ho tapem amb paper film.
  • El deixem una hora o fins que dobli el seu volum.
  • Quan la massa hagi doblat el seu volum l'estirarem amb forma de rectangle i amb l'ajuda d'un corró.

Preparació del farciment:

  • Barregem la mantega amb el sucre morè i la canyella.
  • Pinzellem tota la massa amb la barreja.
  • Enrotllem la massa en forma de cilindre i tallem a rodanxes amb cura.
  • En una safata de forn podem paper vegetal i anem posant les rodanxes, deixant separació entre ells, ja que els deixarem de nou mitja hora o fins que doblin el seu volum. El tapem amb paper film.
  • Una vegada hagin crescut, posarem els rotllos el forn a 220 °C uns 10 minuts o fins que veiem que estan daurats. 

Preparació del glacejat:
Mesclem el formatge, el sucre i la llet, amb una batedora quedarà més cremosa. Traiem els rotllos de forn i afegim el glacejat. Ja les podem gaudir.