Ingredients:
- 8 cullerades de xocolata desfeta
- 1 litre de llet
- 2 paquets de galetes torrades al gust
Elaboració:
- Primer de tot farem la xocolata desfeta. Per fer-ho, posarem llet suficient en una cassola i dissoldrem la xocolata desfeta com diguin les instruccions de la marca. Barregem bé, i deixem que la llet bulli. Després, baixem el foc una mica i continuem remenant fins a aconseguir el gruix desitjat, ha de ser espessa per poder afegir en capes. Reservem fins que es refredi completament.
- En un motlle rectangular posem una primera capa de xocolata i ha continuació una capa de galetes prèviament sucades en llet, que haurem submergit i tret, sense que hagi quedat massa xopa, ja que del contrari es trencaran.
- A continuació anirem alternant una capa de xocolata i una de galetes fins a complementar tot el motlle i reservem a la nevera fins al moment de servir-la.
- La xocolata també es pot combinar amb nata muntada o canviar per dolç de llet.