Recepta de granissat de llimona, la beguda de l'estiu que encanta a grans i petits

Si vols preparar un bon granissat de llimona, l'estiu és el millor moment

La llimona posseeix molts beneficis, entre els quals destaca el seu alt contingut en vitamina C i les propietats antibacterianes. A més, també hidrata i refresca. Si vols preparar un bon granissat de llimona, l'estiu és el millor moment. Aquesta beguda és senzilla de fer, econòmica i agrada a petits i grans, sobretot quan els petits de la casa la poden elaborar.

Ingredients:

 
  • 3 llimones
  • 200 gr. de sucre
  • 750 ml d'aigua freda, millor si és mineral


Elaboració:

  1. Ratlla la part groga de les llimones, la blanca té un gust amarg.
  2. Esprem les llimones, i posa el suc en una batedora junt amb la ratlladura i el sucre.
  3. Posa a bullir la barreja durant 5 minuts a foc mitjà-fort. Apaga'l quan vegis que la barreja s'ha reduït a la meitat.
  4. Posa la barreja amb l'aigua freda en un recipient que puguis guardar al congelador. Després d'una hora treu el recipient, remena una mica i torna a guardar-lo. En una hora més tornes a repetir aquest procés... i a la tercera hora ja tindràs llest el granissat. Si tens motlles de gelat, també pots fer polos de llimona.