Puré de carabassa, pastanaga i patata ideal per la tardor

La carabassa és baixa en calories, aporta fibra i aigua, el que beneficia el trànsit intestinal

La carabassa és una de les verdures estrelles de la tardor. La gustositat de la seva carn la converteixen en una molt bona opció per elaborar purés per a bebès. A més, la carabassa és baixa en calories, aporta fibra i aigua, el que beneficia el trànsit intestinal i aporta vitamines antioxidants, A, E i C, com també magnesi, calci, fòsfor i ferro.

Ingredients:

 
  • 1 tros de carabassa sense llavors
  • 1 pastanaga
  • 1 patata mitjana
  • 3 tasses d'aigua


Elaboració:

  • Renta i pela la patata, la carabassa i la pastanaga, tallar-les a trossets i sofregeix tot en una cassola amb oli d'oliva, passats uns 5 minuts, cobreix les verdures amb aigua mineral.
  • Bull fins que s'estovin.
  • Una vegada bullides, afegir les verdures en una batedora.
  • Deixar que es refredi abans d'oferir-lo al teu fill.