Prepara unes delicioses magdalenes de poma i canyella

Les magdalenes de poma i canyella queden molt esponjoses i aromàtiques

Les magdalenes són un dolç ideal per l'esmorzar o berenar. Les podem fer amb l'ajuda dels petits de la casa i passar un dia de confinament a la cuina. En aquesta ocasió et presentem unes magdalenes de poma i canyella que queden molt esponjoses i aromàtiques. A la massa també es pot afegir una mica de gingebre.

 

Ingredients per a 12 magdalenes: 

 
  • 160 g de farina o farina integral
  • 1 ou
  • 2 pomes golden 
  • 1 sobre de llevat químic en pols
  • 2 cullerades soperes de sucre morè 
  • 125 ml. de llet
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 50 ml d'oli de gira-sol
  • Ametlles o nous picades


Elaboració: 

  • Preescalfem el forn a 200 °C amb calor per dalt i per sota. 
  • Tamisem la farina amb el llevat, juntament amb la canyella.
  • Pelem i ratllem la poma, la necessitem trossets ben petits.
  • En un bol gran batem la llet, els ous i l'oli i afegim els ingredients ja tamisats i la poma ratllada.
  • Omplim uns 12 motlles de paper de magdalenes fins els 2/3 de la seva capacitat. Per assegurar-nos que no s'obren, el millor és que els motlles de paper es posin en un motlle de forn per magdalenes. Empolvorem sobre la massa unes ametlles o nous picades.
  • Posem al forn uns 25 minuts fins que hagin pujat i estiguin cuites per dins. Podem punxar amb un escuradents per comprovar-ho.
  • Les deixem refredar i a gaudir!


 

Més informació