Un dels plats preferits dels nens: Mandonguilles amb salsa de tomàquet

La salsa de tomàquet ajuda que els infants gaudeixin de qualsevol plat, especialment de la carn

Ingredients per a 35 unitats: 

  • 400 g de vedella picada
  • 2 llesques de pa
  • 1 ou
  • 30 ml de llet
  • 25 g de mostassa de Dijon
  • 40 g de farina
  • 350 g de salsa de tomàquet casolana.
  • 1 culleradeta d'herbes provençals al gust
  • Sal i pebre negre mòlt al gust
  • Oli d'oliva verge extra per fregir


Elaboració: 

  • En un bol gran barregem l'ou amb la llet i la mostassa. Afegim les dues llesques de pa de motlle a trossos i aixafem amb una forquilla fins a obtenir una pasta on no es noti el pa. 
  • Afegeix les herbes provençals i salpebrem al gust. 
  • Posem la carn picada i la barregem fins que s'integrin tots els ingredients.
  • Amb l'ajuda dels petits de la casa fem boletes per formar les mandonguilles. Les anem passant per farina. 
  • En una paella escalfem abundant oli d'oliva verge extra i anem fregim cada mandonguilla a foc fort durant un minut per segellar-les per l'exterior. 
  • Les retirem sobre un paper absorbent.
  • En una cassola on tenim la salsa de tomàquet posarem les mandonguilles i ho courem conjuntament uns 8 minuts i ja les podem degustar.