Pizzes casolanes individuals

La recepta que us proposo avui és d'aquelles que sorprenen de tan senzilla i versàtil que és. És un sopar que podeu improvisar amb allò que tingueu a la nevera i adaptar molt fàcilment al vostre gust. Es tracta d'una pizza o panini que podeu tenir enllestit en uns deu minuts i que els nens i nenes poden fer pràcticament tots sols (fins el moment d'enfornar, és clar).

Jo us proposo una versió molt senzilla, amb tonyina, però hi podeu posar tot allò que us agradi: gambes cuites, salsitxes de Frankfurt, tomàquets cirera, cansalada o bacon, trossets de mozzarella o altre formatge, pernil… Simplement tingueu la precaució de posar-hi ingredients que ja estiguin cuits perquè les pizzetes estaran poca estona al forn, només per escalfar-se. El tomàquet també ha d'estar ja fregit (casolà o industrial), perquè sinó perdrà molta aigua i estovarà el pa.

Ingredients:

  • Pa del tipus Thins o Flats (Bimbo)
  • Tomàquet fregit
  • Tonyina de llauna (o qualsevol altre ingredient que us agradi)
  • Formatge ratllat
  • Orenga i alfàbrega

Posem el forn a escalfar a 200ºC.

Posem a la safata de forn els panets oberts i els untem amb la salsa de tomàquet.

Hi afegim la tonyina (que haurem separat de l'oli o liquid de conserva) i al damunt el formatge ratllat i les espècies (al gust).

Pizzes casolanes individuals- Pares i Nens

Ho enfornem 5 minuts amb gratinat suau, controlant el temps. De seguida que el formatge estigui fos o comenci a enrossir ja es pot treure.

Pizzes casolanes individuals- Pares i Nens

Bon profit!!