Ingredients:
- 300gr de farina de força
- 200ml d'aigua tèbia
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- 10gr de llevat fresc
- Salsa de tomàquet
- 2 manats d'espinacs frescos
- Formatge mozzarella al gust
- 50gr de formatge parmesà
Elaboració:
- Desfem el llevat fresc en un got d'aigua tèbia i en un bol posem la farina, la sal, l'oli i la dissolució del llevat fresc. Pastem fins que els ingredients quedin ben barrejats i ho deixeu reposar 5 minuts.
- Enfarinem el taulell per treballar la massa. Per fer-ho, pleguem la massa sobre si mateixa, una vegada i una altra, fins a aconseguir una massa homogènia i fina. Li donem forma de bola i la deixem reposar en un bol tapat amb un drap fins que dobli la seva mida.
- Coem els espinacs tres minuts amb abundant aigua, escorrem i reservem fins al moment de preparar el farciment de la pizza.
- Tornem a enfarinar el taulell i estirem la massa amb un corró. Preescalfem el forn a 180 i posem la pizza sobre la safata del forn. Afegim la salsa de tomàquet i el formatge ratllat, ben repartit per tota la massa. Després, incorporem els espinacs i tornem a posar més formatge.
- Ho posem al forn uns 15 minuts fins que vegem que el formatge comença a daurar-se. Traiem del forn i, ja la tenim llesta!