Ingredients:
- 2 pans de pita
- Mitja tassa de salsa de tomàquet casolana
- 80 g de bonítol
- Mitja tassa de barreja de formatges ratllats
- Olives negres a rodanxes
- 1 tros de pebrot verd
- 1 tros de pebrot vermell
- 1 tros de pebrot groc
- 1 branca de romaní o anet fresc
Elaboració:
- Talla cada pa de pita per la meitat, de manera que obtinguis quatre pizzes. Posa-les a la safata de forn coberta amb paper vegetal, amb la part tallada cap amunt i amb una certa separació perquè no s'enganxin entre elles.
- Estén la salsa de tomàquet sobre la minipizza i afegeix el bonítol escorregut i esmicolada i posa formatge al gust.
- Renta els pebrots i tallar-los a mitges rodanxes i en tires, per formar les boques, les celles i el nas. Preescalfa el forn a 200 °C.
- Posa les rodanxes d'oliva sobre el tomàquet per fer els ulls i completa amb els pebrots per acabar de fer les caretes, també pots afegir pernil per fer cabell, celles... i amb unes fullets d'anet o romaní net i sec el bigoti.
- Enforna les pizzes cinc minuts, fins que el formatge es fongui.