Ingredients per a quatre persones
- 4 carbassons
- 1 ceba
- 1 porro
- 200 g de xampinyons
- 50 g de pernil serrà o pernil dolç, es pot reemplaçar per tofu marinat
- 1 ou
- Formatge ratllat
- Oli d'oliva
- Sal i pebre al gust
Elaboració:
- Bullirem l'ou.
- Netegeu, trossegeu i piqueu els xampinyons, la ceba i el porro.
- Netegeu els carbassons i talleu-los en tres trossos iguals i poseu-los a bullir durant cinc o set minuts. És convenient que quedin forts i sencers.
- Deixeu-los refredar i buideu-los, deixant una cavitat per al farcit.
- En una paella amb oli, salteu a foc lent la ceba, el porro i els xampinyons.
- Als cinc minuts, afegiu-hi el pernil o tofu i que cogui una mica més.
- Afegim la sal i el pebre
- Afegim-hi la resta del carbassó de la cavitat i l'ou dur picat.
- Barregeu-ho bé i farciu els troncs de carbassó amb la barreja.
- Posem el formatge ratllat pel damunt i al forn deu minuts.
- Serviu una porció en cada plat.