Xafat de poma nutritiva i flocs de civada
Ingredients: Dues tasses de llet, mitja tassa de farina de civada i una poma pelada i tallada
Elaboració: Posem la poma tallada i pelada en una olla amb la llet. Afegim la civada i la cuinem 15 minuts. La deixem reposar i la batem fins a aconseguir una crema homogènia.
Farinetes de farina de civada i pruna
Ingredients: Dues tasses d'aigua, un quart de tassa de civada i mitja tassa de panses de prunes
Elaboració: Posem les prunes a la batedora amb una tassa d'aigua i les deixem en repòs mentre cuinem 5 minuts la civada amb l'altra tassa d'aigua. Quan la civada estigui feta la colem i l'afegim a la batedora, mesclem tots els ingredients fins a obtenir una crema suau.
Mix de fruites
Ingredients: Mitja taronja, mig plàtan madur, cinc grans de raïms (amb pell i llavor) i una pruna.
Elaboració: Espremem la taronja i podem tots els ingredients a la liquadora fins a obtindre que es barregi tot.
Mescla de pinya i xia
Ingredients: Mitja tassa de pinya, 2 culleradetes de xia hidratada i mig got d'aigua.
Elaboració: Hidratarem la xia, posant-la en un got i cobrir-la amb aigua durant 1 hora i la colarem. Batrem la pinya i la xia fins a obtenir una crema.