Ingredients:
- 1 tassa d'arròs integral ja cuit
- Una tassa i mitja de llenties pardines ja cuites
- 1 ou
- Mitja tassa de pa ratllat integral
- Mitja tassa de brou de verdures
- Oli d'oliva extraverge
Per la salsa:
- 1 Tassa de tomàquet fregit
- 1 culleradeta d'orenga
- 2 Cullerades de farina d'ametlles
- 1 Tassa de brou de verdures
Elaboració:
- Posa tots els ingredients per fer les mandonguilles en un bol i barreja bé. Després fes les boles i reserva sobre una safata de forn amb paper. Afegeix-un rajolí d'oli per sobre i introdueix al forn preescalfat a 200 °C uns 10 minuts. Passa't aquest temps, dóna'ls la volta i deixa 5 minuts més.
- Posa una cassola a foc, afegeix una mica d'oli i el tomàquet amb l'orenga, la farina d'ametlles i el got de brou, i cuina durant 15 minuts. Quan comenci a bullir, afegeix les mandonguilles i deixar coure 2 minuts i ja podràs gaudir d'aquest nutritiu plat.