Atreveix-te amb aquesta crema de tardor de carabassa, moniato i rossinyols

La carabassa és un aliment important per reforçar el sistema immunològic durant els dies de fred

Ingredients:

  • 1 Ceba
  • Mitja Carabassa
  • 1 Moniato
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre al gust
  • Rossinyols


Elaboració:

  • Saltegeu la ceba picada amb oli d'oliva i una mica de sal.
  • Quan estigui daurada, afegiu-hi la carabassa i el moniato tallats a daus i daurar uns 4 minuts sense deixar que s'enganxi.
  • Passat aquest temps cobriu-ho amb aigua i deixar bullir uns 10 minuts amb sal al gust. Una vegada fet ho passarem pel minipimer.
  • En una paella a part, sofregiu els rossinyols amb sal al gust.
  • Quan hagin deixat anar tota l'aigua, afegiu-hi un raig d'oli.
  • Reservem.
  • Servim la crema, afegint a sobre els bolets.