Aliments que fan produir més llet materna

Hi ha aliments que fomenten la producció de la llet materna i fan que la mare produeixi més llet

Amb l'inici de l'alletament matern sorgeixen molts dubtes. El bebè prendrà suficient llet, quins aliments perjudiquen la producció de llet, quins altres la fomenten, si el gust dels aliments variarà el gust de la llet materna...

Encara que es pot menjar de tot, hi ha aliments que fomenten la producció de la llet materna i fan que la mare produeixi més llet.

  • Gingebre: A banda de les seves múltiples propietats, el gingebre que també rebaixa les nàusees i els vòmits dels tres primers mesos de l'embaràs, estimula la producció de llet.
  • Pastanaga i remolatxa: Són les dues hortalisses molt sanes que alhora beneficien la producció de llet.
  • Canyella: Aquesta espècie no només estimula la producció de llet, sinó que arriba a donar un gust diferent i deliciós.
  • Llavors de comí: Ajuden a augmentar la llet i de pas millora la digestió i el restrenyiment.
  • Els fruits secs: Uns aliments amb antioxidants són capaços de fer augmentar la llet materna.
  • Farina de civada: La farina de civada conté ferro, ajuda a disminuir el colesterol, equilibra la pressió arterial i incrementa la producció de llet materna.