S’obren les preinscripcions per a les escoles bressol municipals

El període de preinscripció estarà obert del 13 al 22 de maig

Entre el 13 i el 22 de maig està obert el període de preinscripció per sol·licitar una plaça a les escoles bressol municipals (EBM)  per al curs 2020-21. 

La presentació de sol·licituds de preinscripció caldrà fer-la seguint el procediment de forma telemàtica que estableix el Departament d’Educació. Cal d’enviar un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de l’escola bressol que cada família triï con a primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament d’Educació, degudament emplenat (en format PDF o amb fotografia de la sol·licitud) i la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. La sol·licitud es considerarà formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic, amb sol·licitud i documentació acreditativa adjunta. 

 

En una única sol·licitud es pot demanar, per ordre de preferència, més d’una escola bressol. En el cas de no poder realitzar la presentació telemàtica, i de forma excepcional, es podrà realitzar de forma presencial, demanant cita prèvia.