Et ve de gust un arròs amb llet? Pren nota d'aquesta fàcil recepta

De vegades s'afegeixen espessidors com ou, nata, farina o altres productes com fruita fresca o seca, com ara nous, festucs...

Ingredients:

  • 200 g d'arròs
  • 750 ml de llet o de llet d'ametlles
  • 1 branca de canyella
  • 1 pell de llimona
  • 1 got d'aigua mineral
  • 4 cullerades de sucre


Elaboració: 

  • Posa l'arròs en remull amb aigua uns 10 minuts.
  • Un cop passats els 10 minuts, afegim la llet, la canyella, la pell de llimona i el sucre.
  • Courem tot a foc lent i una vegada bulli ho deixarem uns 18 minuts, removent de tant en tant. 
  • Un cop tenim el punt ideal, de manera que el gra d'arròs quedi tendre i hi hagi una reducció de llet ho traíem del foc.
  • Per acabar empolvorarem canyella en pols al gust o trossos de poma caramel·litzada
  • Servir quan estigui fred.
Més informació