Ingredients:
- 250 grams de xocolata amb llet
- 50 grams de mantega
- 80 ml de nata líquida
- Una cullerada d'essència de vainilla
- Fideus de xocolata
Elaboració:
- Trossegem la xocolata i la posem en un pot amb la mantega i ho desfem al bany maria. A foc mitjà anem removent fins que els dos ingredients s'integrin.
- Posem la nata líquida i continuem remenant sense que arribi a bullir. Finalment, afegim l'essència de vainilla. Quan la barreja sigui homogènia, ho retirem del foc.
- Posarem la barreja en un recipient i ho guardarem a la nevera unes 4 hores per aconseguir la textura perfecta per fer les boles.
- Anirem agafant la massa per donar-los forma. Anirem fent boles i una vegada, tinguin la forma les arrebossarem amb els fideus de xocolata fins que quedin ben cobertes.
- Els podrem penjar o guardar a la nevera fins al moment del seu consum.