Ingredients:
- 4 ous
- 400 ml de nata líquida
- 100 gr de xocolata de cobertura
- 100 gr de mantega
- 75 gr de sucre
- 30 galetes tipus Maria
- Cacau en pols
- 100 gr de puré de castanya
- 200 gr de melmelada de castanya
Elaboració:
- Per a la base d'aquest pastís, barregem les galetes amb la mantega prèviament desfeta i ho triturem tot. Cobrim el motlle amb aquesta barreja amb l'ajuda d'una cullera.
- Posem la nata en un cassó per barrejar-la amb la xocolata fins que es fongui.
- En un bol a part batem els ous i el sucre, hi afegirem la melmelada i el puré de castanyes. Després remenem fins a obtenir una crema de castanyes.
- Afegirem lentament la barreja de la xocolata i la nata i la posarem sobre la base.
- Enfornarem el pastís a 190ºC uns 40 minuts i una vegada el retirem el podrem degustar.