Ingredients:
- 100 gr de farina de blat
- 2 ous
- 250 ml de llet
- 25 ml d'aigua
- 10 gr de mantega sense sal
- Un pessic de sal
Elaboració:
- Posem tots els líquids en una batedora de vidre i tamisem la farina. Batem fins a obtenir una barreja homogènia.
- Posem un pessic de sal i batem de nou.
- Deixem la massa a la nevera mitja hora 30 minuts.
- Posem al foc a temperatura mitjana una paella antiadherent amb una mica de mantega, una vegada es fongui l'estendrem per tota la paella.
- Posem una cullerada gran de massa sobre la paella de manera que ens quedi una capa fina i moure'm la paella perquè quedi tota la superfície amb crep.
- Deixem el crep un minut fins que agafi una mica de color, el girem amb l'ajuda d'una espàtula i el podem el mateix temps per l'altra banda.
- Continua el procés amb tota la barreja i ja els tenim per farcir de dolç o salat.