Ingredients:
- 200 grams d'ametlla molta
- 200 grams de coco ratllat
- 150 grams de sucre
- 150 grams de moniato cuit
- 200 grams de xocolata per fondre
- 1 ou
- 1 cullerada sopera de mantega vegetal sense sal
Elaboració:
- En un bol barreja l'ametlla, el sucre i el coco ratllat. Després, bat l'ou i afegeix-lo a la barreja. Barregem i afegim el moniato, seguim barrejant. Hem d'aconseguir una massa compacta, humida i enganxosa. Quan la massa estigui llesta, la tapem amb un drap de cuina i la deixem reposar una hora.
- Passat aquest temps farem boles de mida petita, i els posarem en una safata de forn per enfornar-los 180 °C uns 15 minuts.
- Quan els panellets estiguin cuits els traurem del forn i els deixarem refredar. Mentrestant, fondrem la xocolata al bany Maria amb la mantega o 100 ml de crema de llet per aconseguir una cobertura més suau.
- Llavors passarem les boles per la xocolata i deixarem que es refredin i endureixin. Quan la xocolata estigui gairebé freda, abans que acabi d'endurir pots empolvorarem els panellets amb una mica de coco i ja els podrem gaudir.