Ingredients:
- 2 albergínies
- 100 gr de pa ratllat
- 1 ou
- 1 ceba
- 2 alls
- Oli d'oliva
- Sal al gust
- Julivert picat
Elaboració:
- Renta les albergínies, talla-les per la meitat de dalt a baix i amb talls transversals, li posarem oli i sal. Les posem en una safata i al forn, preescalfat, a 180° uns 15 minuts o fins que la polpa de l'albergínia estigui tova.
- Traiem les albergínies del forn i les deixem refredar.
- Piquem els alls i la ceba i les coem en oli fins que dori. Ho retirem del foc i ho reservem.
- Retirem la polpa i les tallem en trossos petits.
- Barregem la polpa de l'albergínia amb l'all i ceba. Hi afegim l'ou, sal al gust, el julivert i el pa ratllat i ho barregem molt bé fins a aconseguir una massa compacta.
- Donem forma a les hamburgueses i les arrebossades amb pa ratllat, les deixem que compactin a la nevera entre una i dues hores.
- Escalfem oli en una paella i deixem daurar les hamburgueses a banda i banda i ja les tindrem.