Gelat de plàtan i gerds
Ingredients:
- Dos plàtans madurs
- Gerds
Elaboració:
- Pela el plàtan i aixafa'l amb una forquilla fins que aconsegueixis una textura sense grumolls.
- Posa la barreja en un motlle per a gelats, afegeix gerds frescos sencers o a meitats.
- Congela. Quan ho vulguis menjar treu-los del motlle.
Gelat de préssec amb iogurt
Ingredients:
- Dos préssecs
- Un iogurt natural o ensucrat
Elaboració:
- Pela i talla els préssecs quan estiguin en el seu grau òptim de maduració.
- Posa'ls a la batedora i tritura juntament amb el iogurt.
- Aboca la barreja en recipient que es pugui tapar i congela, cada 30 minuts durant les pròximes tres hores barreja amb una forquilla perquè no quedi cristal·litzat, sinó una textura cremosa.
- Quan ho vulguis consumir, posa la barreja a la batedora i tritura de nou així quedarà més cremós.
Gelat bicolor de maduixes i kiwi
Ingredients:
- Dos kiwis
- Maduixes
Elaboració:
- Triturem les maduixes netes fins que quedin com un puré i fem la mateixa operació amb els kiwis.
- Posem la maduixa triturada en un motlle de gelat i com la textura és densa podrem posar a continuació el puré de kiwi.
- Ho posarem en el congelador i una vegada congeli obtindrem un gelat bicolor.