Ingredients:
- 2 albergínies
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 8 xampinyons
- 400 gr. de soja texturitzat
- 200 gr. de tomàquet triturat
- Formatge ratllat per gratinar
- Sal i pebre al gust
Elaboració:
- Abans de començar a cuinar prepararem la soja. Posarem la soja texturitzada en un bol amb aigua mineral perquè s'hidrati o algun brou de verdures. Si optem per l'aigua podem afegir espècies perquè s'aromatitzi com orenga, curri...
- Després tallem l'albergínia a la meitat i li fem talls profunds sense arribar a la pell. Posem un rajolí d'oli a cada albergínia i les posem al forn a 180 °C, durant uns 15 minuts.
- Preparem el farcit. Per això, saltem la ceba, els pebrots, l'interior de l'albergínia, ja que deixarem la pell a part, la soja texturitzada i els xampinyons amb una mica de sal i pebre negre.
- Després afegirem el tomàquet triturat i que faci xup-xup uns 10 minuts sense deixar de remenar.
- Agafarem les pells de l'albergina i les farcirem amb la mescla, posarem el formatge per sobre i les gratinarem al forn fins que estiguin daurades.