Dibuixem amb xocolata!

e383f506b094115287eeceab2d5a767a

Dibuixem la xocolata de Nuni Cuinetes

Una proposta de Nuni de Cuinetes

A qui no li agrada dibuixar? Doncs imagineu-vos si ho feu amb xocolata i a sobre et pots menjar els dibuixos! Entenc que al cole no ho facin… perquè segur que més d'un es menjaria els deures… Però a casa podem fer-ho amb l'ajuda dels pares, i els estris necessaris, podeu passar una estona molt divertida!

Els dibuixos de xocolata els podem decorar de mil maneres. Amb confits, boletes de xocolata, sucre morè, … i el que combina especialment bé amb la xocolata són els fruits vermells. Nosaltres hem fet uns bombons de gerds i móres boníssims. Una manera deliciosa de menjar fruita. Va, mans ben netes i cap a la cuina!

INGREDIENTS:
Xocolata per fondre (blanca, amb llet i/o negre)

Per decorar: Fruits vermells (Gerds, móres, maduixes, maduixetes …). Confits, confeti de sucre, boletes de xocolata de colors, encenalls de xocolata, fideus de colors de sucre, …

Estris que necessitarem: Bols, espàtula, mànegues de plàstic o decopens, film transparent.

 

Tots els ingredients per dibuixar la xocolata

ELABORACIÓ:
Fonem les xocolates per separat al bany maria o en un bol al microones (vigilant la potència i el temps!).
A continuació posem la xocolata ja fosa en mànegues  o en decopens i farem figures sobre una superfície antiadherent com una làmina de plàstic o paper sulfuritzat. En aquest moment deixem anar la imaginació i la creativitat. A dibuixar!
Un cop tenim els dibuixos fets els decorem. Podem fer les combinacions que més ens vinguin de gust (recordeu: fruita, confits, boletes de xoco, fruits secs.)… Deixem anar la imaginació!
Deixem refredar almenys mitja hora i veurem que van solidificant. Amb compte les desenganxem del film de plàstic i ja ens les podem menjar! Bon profit!

Dibuixem la xocolata

Nosaltres ja sabem que la xocolata és molt bona però aquest cop deixeu-me donar un consell als papis, d'acord? ;)
PAPIS ni se us acudeixi NO PROVAR la xocolata! Té un munt de propietats beneficioses per la salut! El cacau té propietats antioxidants que ajuden a prevenir malalties cardiovasculars i ens ajuda a prevenir l'excés de colesterol. També és considerat un antidepressiu natural degut a l'augment de la serotonina que experimentem després de consumir-ne. Ens proporciona una sensació agradable de sacietat i d'agilitat mental. 

O sigui que VISCA LA XOCOLATA!

Nuni 
Cuinetes