Nens i NenesNens i nenes

Una app per jugar fent mates

09-05-2017

 

BUBBLING MATH de Tappy Taps

Bubbling math, l'app per jugar fent mates- Pares i Nens

 

Amb nou nivells de dificultat diferents, en els quals s’hi combinen sonoritats i música, trobem aquesta aplicació educativa per a nens que serveix per resoldre problemes matemàtics realitzant moltes de les operacions més elementals del món de les matemàtiques. Una app que ha estat creada amb l’ajuda de nens i professors pels creatius de TappyTaps.

 

Un dels aspectes més interessants d’aquesta Apli per a nens és que es pot programar el grau de dificultat amb nivells de dificultat, tenint en compte els coneixements adquirits de cada nen.

 

Bubbling math, l'app per jugar fent mates- Pares i Nens

 

Com a curiositat, val a dir que l’app Bubbling Math, té una versió per a iMac per si es vol descarregar a l’ordinador particular.

 

Les puntuacions aconseguides i l’obtenció de premis simbòlics a mesura que es van superant les proves, són eixos principals a l’hora de motivar els nens a adquirir nous coneixements numèrics.

 

Bubbling math, l'app per jugar fent mates- Pares i Nens

 

Esperem que la proveu i de ben segur que els vostres nens i nenes aniran mecanitzant, agafant agilitat i memoritzant sumes, restes i diferents operacions bàsiques que els ajudaran als aprenentatges de l’escola.

 

Disponible a App Store

Fins la propera!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*