Alimentació i receptes infantils
Prepara unes delicioses magdalenes de poma i canyella
Les magdalenes de poma i canyella queden molt esponjoses i aromàtiques
Les magdalenes són un dolç ideal per l'esmorzar o berenar. Les podem fer amb l'ajuda dels petits de la casa i passar un dia de confinament a la cuina. En aquesta ocasió et presentem unes magdalenes de poma i canyella que queden molt esponjoses i aromàtiques. A la massa també es pot afegir una mica de gingebre.
Ingredients per a 12 magdalenes:
- 160 g de farina o farina integral
- 1 ou
- 2 pomes golden
- 1 sobre de llevat químic en pols
- 2 cullerades soperes de sucre morè
- 125 ml. de llet
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 50 ml d'oli de gira-sol
- Ametlles o nous picades
Elaboració:
- Preescalfem el forn a 200 °C amb calor per dalt i per sota.
- Tamisem la farina amb el llevat, juntament amb la canyella.
- Pelem i ratllem la poma, la necessitem trossets ben petits.
- En un bol gran batem la llet, els ous i l'oli i afegim els ingredients ja tamisats i la poma ratllada.
- Omplim uns 12 motlles de paper de magdalenes fins els 2/3 de la seva capacitat. Per assegurar-nos que no s'obren, el millor és que els motlles de paper es posin en un motlle de forn per magdalenes. Empolvorem sobre la massa unes ametlles o nous picades.
- Posem al forn uns 25 minuts fins que hagin pujat i estiguin cuites per dins. Podem punxar amb un escuradents per comprovar-ho.
- Les deixem refredar i a gaudir!