Alimentació i receptes infantils
Fes dorayakis, el dolç preferit del Doraemon
Els personatges de la sèrie infantil Doraemon han popularitzat aquest dolç tradicional japonès
Ingredients per a 6 unitats
- 2 ous
- 50 g sucre
- 2 cullerades de mel
- 85 g de farina
- Un pessic de sal
- 2 ml de llevat químic
- 40 ml d'aigua
- Oli de gira-sol o mantega per coure
- Anko, crema o xocolata per farcir
Elaboració
- En un bol posem els ous, el sucre i la mel i amb una batedora de varetes batrem fins que dobli el seu volum i una textura espessa. Tamisa la farina amb el llevat i un pessic de sal sobre la mescla. Barregem amb moviments evolvents. Incorporem l'aigua i tapem.
- Deixar reposar 15 minuts a temperatura ambient. En una planxa o paella antiadherent amb oli o mantega i a foc mitjà posem cullerots de massa i li donem forma circular.
- Cuinar fins que surtin bombolles, li donarem la volta amb una espàtula i donar la volta i cuinarem fins que estigui ben daurat. Una vegada retrat del foc, les farcirem amb anko, xocolata o crema.