Bunyols de carbassó per a totes les ocasions

Un plat lleuger, fet a base de verdura, econòmic i fàcil de fer per dinar o sopar

Ingredients:

  • 1 carbassó gran
  • 2 cullerades de farina de blat
  • 2 ous
  • 1 tassa de llet o de nata líquida
  • Unes fulles de cibulet o julivert
  • Oli per fregir
  • Sal al gust


Elaboració:

  1. Rentarem el carbassó i el tallarem a trossets molt petits. També el podem ratllar i ho reservem.
  2. Tallarem les fulles de cibulet o julivert molt finets.
  3. En un bol, barregem la farina, la llet i els ous. Ho batrem fins a aconseguir una massa espessa.
  4. Afegir les fulles de cibulet o julivert i remenem de nou.
  5. Després, afegir el carbassó i remourem una altra vegada.
  6. Afegim la sal, remourem i reservarem.
  7. En una paella escalfem l'oli i quan estigui calent, i amb l'ajuda d'un cullerot, dipositar una mica de la barreja, quan comenci a daurar per sota, li donarem la volta perquè es facin dels dos costats.
  8. Quan estiguin daurades, les traurem de la paella i la posarem en un plat sobre paper de cuina per eliminar el greix.
Més informació