Una muntanya de creps! FOTO: Cedida

Alimentació

Massa de crep, fes-lo segons aquesta recepta i triomfa

Les creps són perfectes per esmorzar, berenar o fer un sopar ràpid

Ingredients:

  • 100 gr de farina de blat
  • 2 ous
  • 250 ml de llet
  • 25 ml d'aigua
  • 10 gr de mantega sense sal 
  • Un pessic de sal


Elaboració:

  1. Posem tots els líquids en una batedora de vidre i tamisem la farina. Batem fins a obtenir una barreja homogènia.
  2. Posem un pessic de sal i batem de nou.
  3. Deixem la massa a la nevera mitja hora 30 minuts.
  4. Posem al foc a temperatura mitjana una paella antiadherent amb una mica de mantega, una vegada es fongui l'estendrem per tota la paella.
  5. Posem una cullerada gran de massa sobre la paella de manera que ens quedi una capa fina i moure'm la paella perquè quedi tota la superfície amb crep.
  6. Deixem el crep un minut fins que agafi una mica de color, el girem amb l'ajuda d'una espàtula i el podem el mateix temps per l'altra banda.
  7. Continua el procés amb tota la barreja i ja els tenim per farcir de dolç o salat.