T'atreveixes a fer unes torrades de Santa Teresa a casa?
Aprofita el pa dur del dia anterior per fer aquest dolç tan tradicional
Ingredients:
- Mitja barra de pa del dia d'abans
- 1 got de llet fresca
- 1 got de nata
- 4 cullerades de sucre
- 1 branca de canyella
- MItja cullerada de canyella en pols
- farina
- 2 ous
- Oli d'oliva verge extra
Elaboració:
- Poseu a coure la llet i la nata en una cassola i posem la branca de canyella i dues cullerades de sucre. Quan comenci a bullir o aboquem a una safata gran i retirem la canyella.
- Llesquem el pa amb un gruix d'uns 2 centímetres i els introduïm a la safata amb la llet. Els deixem fins que s'empapin bé. Posarem la farina en un plat i batrem els ous en un recipient.
- Passarem les llesques de pa per la farina i per l'ou batut i posarem l'oli a escalfar en una paella. Els fregirem per les dues bandes.
- Retirarem les llesques i les escorrerem sobre paper absorbent de cuina.
- Barrejarem les altres 2 cullerades de sucre amb la canyella en pols, les empolvorem i ja les podem degustar.