FamiliaFamília

Prepara la tornada a l’escola estalviant

07-09-2019

colora per a l'escola

 

Amb la tornada a l’escola aquí al costat, arriba el moment de mirar el material que falta per iniciar el curs. La tornada a l’escola significa un sobrecost per a les famílies.

Podem estalviar en alguns conceptes de manera fàcil i senzilla seguint aquests passos.

5 consells per tornar a l’escola estalviant

  1. Abans de començar a comprar, hem de valorar allò que tenim i revisar tot el que tenim a casa. No cal estrenar cada any motxilles o sabates. Hem de veure en l’estat que estan i valorar si amb uns simples retocs podem allargar la seva vida útil o en el cas que quedin petites i si és el cas, guardar-les per altres germans. És important planificar un pressupost i fer una llista de les despeses necessàries, així s’eviten compres innecessàries.
  2. Busca i compara preus abans de decidir-te per una botiga. Depenent d’on compris només en llibres de text, pots estalviar un 25%.
  3. Mira si les botiges tenen rebaixes o ofertes per la tornada a l’escola. En aquests establiments pots trobar moltes oportunitats, però no compris pacs que no necessites, si només necessites 4 llibretes, no compris un pac de 8., no et sortirà a compte.
  4. Valora la possibilitat de botigues, internet o aplicacions de productes de segona mà o d’intercanvi. El consum col·laboratiu és una opció sostenible i molt més econòmica, pot suposar un important estalvi.
  5. Esglaona les compres, sobretot de roba, sabates … No cal iniciar el curs amb tot nou, es pot anar comprant al llarg de l’any, mira si el que tens encara pot aguantar uns mesos més i no compris els abrics fins que no faci més fred.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*